Ревю: Фон дьо тен Jelly на Aura Cosmetics


Здравейте!

Фон дьо тените определено не са моят тип продукти. Използвам ги доста рядко, по повод, но имаше период, в който ги ползвах ежедневно. Днес ще ви разкажа за най-любимия ми фон дьо тен, а именно фон дьо тен Jelly на Aura Cosmetics. Продуктите на марката, със сигурност, могат да се открият в Lilly , както и онлайн. 

Фон дьо тен Jelly на Aura Cosmetics

Опаковка на фон дьо тен Jelly

Продуктът се предлага в семпла опаковка от 30 ml. в черен цвят. Снабдена е с помпичка, която е много удобна за дозиране и наистина изстисква много малко продукт. Това донякъде го прави супер икономичен.


Разгледай и другите ревюта на декоративна козметика



Фон дьо тен Jelly на Aura Cosmetics - помпичка

Текстура на фон дьо тена

Фон дьо тенът е с много лека текстура, която наистина се разнася изключително лесно, независимо дали с четка или с пръсти. Слива се много добре с кожата, не създава ефект маска, а напротив - изравнява тена и изглежда естествено. Продуктът е със средно покритие, но се справя добре с различни зачервявания и несъвършенства.


Разгледай и другите ревюта на фон дьо тени



Фон дьо тен Jelly на Aura Cosmetics - текстура

Макар да има лек матиращ ефект, не изсушава кожата и не запушва порите.

За съжаление, има и минус, и той е, че се абсорбира след 3-4 часа. Иначе, се сваля лесно дори и с мицеларна вода. Отново бих посегнала към него, ако ми е необходим фон дьо тен.

Фон дьо тен Jelly на Aura Cosmetics - етикет
8/10
Консистенция
6/10
Покривност
6/10
Издръжливост
6.6/10
Обща оценка

А кой е вашият любим фон дьо тен?

хохо,
Teo

Сподели:

0 Коментари