Ревю: Излекувай живота си - Луиз Хей



Въпреки старанието ми да няма спойлери, е възможно ревюто да съдържа такива!


Здравейте!

В съзнателния си живот, откакто се помня, имам две настолни книги, които винаги са близо до мен и никога не се разделям с тях. Едната е "Излекувай живота си" на Луиз Хей. Както се вижда от снимките, моята книга е с много дълъг живот, но все още ми служи вярно.

"Излекувай живота си" - Луиз Хей

Детайли за книгата

Заглавие: "Излекувай живота си";
Автор: Луиз Хей;
Жанр: Приложна психология;
Издателство: Кибеа;
Страници: 272;
Цена: 15 лв.;


Разгледай и другите ревюта на книги




Резюме

Практически наръчник за отстраняване на психическите причини за заболяванията, проверен от милиони хора по света. Профилактика на душата или хигиена на мисленето. Страхът, чувството за вина и гневът - най-опасните отрови. Любовта към себе си - чудодейният балсам.


"Излекувай живота си" - Луиз Хей - корица

Моето мнение за "Излекувай живота си"

Ако очаквате в тази книга да видите някакъв магически трик, с чиято помощ животът ви да се нареди в желаната посока, това няма да стане. Книгата е изпълнена най-вече с обяснение и примери за това как начинът на мислене помага за начина, по който животът ни протича. Другото нещо е, как мисълта провокира заболявания и вреди на тялото. В книгата ще откриете редица упражнения, с които да промените мисленето си, както и много подробна таблица, в която са представени различни болежки и какви мисли ги предизвикват. Вярвате или не, аз имам доста доказателства (за себе си) за това. Често си я препрочитам и винаги откривам по нещо ново.

8/10
Език
9/10
Сюжет
8.5/10
Обща оценка

хохо,
Teo

Сподели:

0 Коментари