Ревю: Палитра I ♥ Revolution Chocolate Vice на Makeup Revolution


 Здравейте,

и благодаря, че отново четете мое ревю! В днешния мрачен ден, ви споделям моето мнение за една палитра, която имам от много време и обожавам, а именно палитра сенки за очи I ♥ Revolution Chocolate Vice на Makeup Revolution. Опаковката й, както и при другите от серията, наподобява шоколад, изработена е от пластмаса и определено се усеща стабилна и здрава. Предлага голямо огледало, което е удобно за работа, а също така, се цапа доста. :)

Палитра I Heart Revolution Chocolate Vice на Makeup Revolution

Описание на сенките в палитрата

Кутията съдържа 14 цвята по 1.22 грама и два цвята по 2.44 грама, а съдържанието е следното:

Mica, Talc, Magnesium Stearate, Paraffinum Liquidum, Ethylhexyl Palmitate, Polybutene, Dimethicone, Methylparaben, Propylparaben, Parfum May Contain / (+/-) Titanium Dioxide, CI 77491, CI 77492, CI 77499, CI 15850, CI 16035, CI 77742.

Палитрата предлага микс от глитерни и матови нюанси, а цветовете са разнообразни и определено, са достатъчни за самостоятелен грим, както за ежедневието, така и за по-специални събития. Забелязах обаче, че някои от цветовете са по-пигментирани, а други - по-слабо оцветени. Прашат се, но в рамките на допустимото, и не се абсорбират или изтриват в рамките на деня. Преливат се лесно, както едни в други, така и с цветове от други палитри.


Разгледай и другите ревюта на декоративна козметика



Палитра I Heart Revolution Chocolate Vice на Makeup Revolution - кутия

Цветове в палитрата I Heart Revolution Chocolate Vice

Започвам описанието на палитрата от ред номер 1, отляво надясно, като за всеки цвят ще видите и суоч на изображението по-долу.

  • Vice - Бих казала, че това е по-скоро хайлайтър, отколкото сянка и е перфектен избор за под веждата или във вътрешния ъгъл на окото. Има много нежен златист блясък и смятам, че е подходящ за всеки тип грим.
  • Sway - Както виждате от снимките, това е любимия ми цвят! Той точно отговаря на моя цвят кожа, поради което почти не се забелязва на снимката. Затова, го ползвам ежедневно, за да фиксирам коректора на клепача.
  • Satisfy - Отново перлен нюанс, с прасковен подтон, който много трудно може да обхване целия клепач, освен ако не го нанесете директно върху коректора и нанесете няколко слоя. На мен много ми харесва във вътрешния ъгъл на окото, за да придаде по-интересен елемент на ежедневния грим.
  • Require - Розова блестяща сянка, която седи супер както самостоятелно, така и върху друг розов нюанс. Има много красив златист блясък.
  • Convert - Предпочитан от мен нюанс за затъмняване на сгъвката, когато правя ежедневен нюд или кафеникав грим.
Палитра I ♥ Revolution Chocolate Vice на Makeup Revolution - цветове
  • Treat - Топъл кафяв цвят, който е супер подходящ за опушване на окото. Лично аз, не бих го ползвала по целия клепач, но ако на вас ви харесва, е достатъчно пигментиран и за това.
  • Habit и Persuade са бежово-кафяви блестящи сенки, много наподобяващи ефекта на бронза и изключително красиви. На мен много ми харесват, когато са нанесени по целия клепач, върху коректор, за по-голяма яркост, и опушени с кафяв цвят.
  • Need е студен кафяв нюанс, който е перфектен за ежедневен матов грим.

Разгледай и другите ревюта на палитри



  • Crave е страхотен кафяв цвят, със златисти бляскави частици, а Lust е сиво-черен цвят, също с блестящ ефект.
  • Reason е от перлените сенки и е с нежен розов цвят, докато Must е наситен, матов прасковен нюанс.
  • Maleficence е супер красив матов керемиден нюанс, който също често използвам в сгъвката.
  • Fancy също е от матовите варианти и е нюд цвят, но за разлика от предишния, е по-скоро с розов подтон.
  • Накрая, е добавен цвят Appeal, който е бял (разбираемо не присъства на снимката) и аз бих го ползвала за вътрешния ъгъл на окото и под веждата при матов грим.
Палитра I ♥ Revolution Chocolate Vice на Makeup Revolution - swatches

Както вече споменах, палитрата е много красива, а и цветовете са изключително добре подбрани. И да, наистина мирише на шоколад! Качеството на продукта е изключително високо, предвид страхотната цена. Аз я взех преди около година и половина и цената беше около 25 лева. 

8/10
Консистенция
8/10
Наситеност
9/10
Издръжливост
8.3/10
Обща оценка

А вие ползвали ли сте тази палитра или някоя от другите от шоколадовата серия?


Сподели:

0 Коментари