Ревю: Душ гел Orange Fondante и лосион за тяло Karite Extraordinaire на Yves Rocher


 Здравейте!

Днес ще си говорим за два продукта на френската марка за козметика Yves Rocher, които получих като подарък от приятелка за Коледа - душ гел Orange Fondante и лосион за тяло Karite Extraordinaire. Бяха опаковани заедно в картонена кутия и към тях имаше добавена и малка хавлиена кърпа за лице. 

Душ гел Orange Fondante и лосион за тяло Karite Extraordinaire на Yves Roch

Разгледай и другите ревюта за козметика



10/10
Консистенция
9/10
Действие
10/10
Аромат
9.6/10
Обща оценка

Душ гел Orange Fondante 

Душ гелът е в цилиндрична пластмасова опаковка, със стабилно затваряща се капачка. Консистенцията му е прозрачна и много гъста. Разпенва се отлично и много добре почиства кожата от различни замърсявания. Не изсушава и не дразни. Ароматът му е с нотки на портокал и шоколад и мирише точно на коледни биксвити. Доволна съм от него, и бих пробвала и други душ гелове от марката.

Разфасовка: 400 ml.

Душ гел Orange Fondante на Yves Rocher

Лосион за тяло Karite Extraordinaire

Опаковката и на лосиона е много интересна и симпатична, а текстурата му е нежна и богата. Съдържа масло от карите (ший), и наистина омекотява и хидратира кожата. Използвах го предимно за ръце и отлично се спряваше с овлажняването на кожата. И неговият аромат е много нежен, но няма нищо общо с този на душ гела. А според мен, трябваше да са еднакви, щом са комплект. 

Разфасовка: 200 ml.
Цена на комплекта: около 25 лв.

10/10
Консистенция
9/10
Действие
10/10
Аромат
9.6/10
Обща оценка
Лосион за тяло Karite Extraordinaire на Yves Rocher

Вие имате ли любими продукти от Yves Rocher?

хохо,
Teo

Сподели:

0 Коментари