Ревю: До другата страна и обратно - Силвия Браун и Линдзи Харисън



Въпреки старанието ми да няма спойлери, е възможно ревюто да съдържа такива!


Здравейте!

Започвам с едно предупреждение. Ако не си падате по парапсихология и духовните и езотерични въпроси не ви вълнуват, подминете това ревю. Ако пък обичате такава литература, добре дошли. Изчела съм всички книги на Силвия Браун (световнопризнат медиум, участвал в редица телевизионни предавания, и написал редица книги), и това, което тя споделя с нас, е доста близко до моето светоусещане.

"До другата страна и обратно" - Силвия Браун

Детайли за книгата

Заглавие: "До другата страна и обратно";
Автор: Силвия Браун и Линдзи Харисън;
Жанр: Езотерика и духовни учения;
Издателство: Хермес;
Страници: 304;
Цена: 12.95 лв.;


Разгледай и другите ревюта на книги




Резюме

Признат медиум и духовен учител, Силвия Браун е накарала милиони хора да повярват в безсмъртието на душата. Вдъхновена от най-често задаваните въпроси в забележителната си кариера, бестселъровата авторка на Ню Йорк Таймс предлага удивителни проникновения за неизмеримото влияние на духовните и паранормалните преживявания върху съвремието, и по-конкретно:

  • Прераждането: как да открием миналите си животи.
  • Как мъртвите общуват с живите и на какво могат да ни научат.
  • Как да се свържем с духовните си водачи.
  • Три лесни стъпки за развитие на собствените ви психични способности.
  • Предсказания за следващите няколко години.


"До другата страна и обратно" - Силвия Браун - корица

Моето мнение за "До другата страна и обратно"

Това е една от най-любимите ми книги на Силвия Браун. В нея се засягат различни теми, които вълнуват човечеството от векове - какво става след смъртта, имаме ли различни животи, можем ли да общуваме с мъртвите и още много. Освен мнението си, авторката споделя и случаи от своята практика, докато непрекъснато повтаря, да подлагаме всичко на съмнение и да се опитаме да открием сами отговорите.
Харесва ми, че не натрапва своето мнение на 100% и също много ми харесват примерите от нейната практика. Както казах, за мен всичко разказано тук е доста близко до моето светоусещане, при положение, че съм изчела доста други книги по темата. Ако ви инетересуват тези въпроси, запознайте се с авторката и книгите ѝ.

8/10
Език
8/10
Сюжет
8/10
Обща оценка

хохо,
Teo

Сподели:

0 Коментари