Ревю: Палитра Gossip от DM 183 Days


 Здравейте и благодаря, че отново четете мое ревю!

Днес ще ви споделя своето мнение за палитрата Gossip от бранда на DM 183 Days. Марката се появи на българския пазар в началото на Октомври, 2018 и още от начало събра много положителни ревюта и оценки. Първият продукт, който ми направи впечатление беше именно палитрата Gossip. За моя радост, приятелките ми ме слушат какво говоря и я получих като подарък за рождения си ден. 

Палитра Gossip от 183 Days

Опаковка на палитра сенки за очи Gossip

Палитрата се предлага в компактна кутия, която ми се струва, че е картонена, но е облицована добре и е доста устойчива. Затваря се с магнит и смятам, че е подходяща и за носене при пътуване, тъй като е супер лека. Цветът е черен, името на палитрата е изписано с красив шрифт, украсен с имитация на пайети. Брандът е изписан с цвят розово злато. 


Разгледай и другите ревюта на декоративна козметика



Палитра Gossip от 183 Days - опаковка

Съдържание на палитрата Gossip

Палитрата съдържа 6 цвята матови сенки, всеки от които е по 1 грам и два хайлайтъра - всеки по 3,7 грама. Сенките за очи са интересни и смятам, че са достатъчни за самостоятелен грим. Хайлайтърите са сребрист и златист и наистина са страхотни.

Палитра Gossip от 183 Days - съдържание

Цветове на сенките за очи

  • Sugar Bowl - Това е светъл оранжев цвят, който е подходящ както за свивката на окото, така и за целия клепач, ако се цели по-смела визия.
  • Skinny Dip е светлорозов цвят, който аз бих нанесла по целия клепач върху базата за грим, или във вътрешния ъгъл на окото.
  • Luck - Бледожълт цвят, който също може да се ползва в сгъвката за преливане, или във вътрешната част на окото, в зависимост от грима, който правим.


Разгледай и другите ревюта на палитри



Палитра Gossip от 183 Days - цветове 1

  • Free Ride - Nude цвят с кафеникав подтон. В зависимост от грима, който искам, мога да го ползвам в сгъвката, по целия клепач или в края на окото.
  • Candy Time е розово-червен цвят, подходящ за целия клепач при по-смел грим.
  • Party Goals е цвят, който наистина отговаря на името си. Той е в синьо-зелената гама и е подходящ за парти или вечерно излизане.

Палитра Gossip от 183 Days - цветове 2

Хайлатъри в палитрата

  • Highlights - Хайлатър в златист цвят, който се прелива много добре върху кожата и създава естествен и много красив блясък.
  • Lowlights - Този хайлайтър е в сребрист цвят и също има страхотен блясък. Заради името, предполагам, че се използва по ниските места на лицето (например под скулите), но смятам, че нищо не ни пречи да го ползваме и като хайлайтър. 
Палитра Gossip от 183 Days - хайлайтъри

Палитрата Gossip наистина е много красива. Цветовете са добре подбрани, не се прашат, преливат се лесно и издържат дълго на окото, когато под тях е поставена основа. Не съм ги пробвала без база. Единственият недостатък на палитрата, според мен, е, че сенките не са много пигментирани. Изисква се доста наслагване, за да се получи хубав грим. В крайна сметка, палитрата много ми харесва и често залагам на нея. 

7/10
Консистенция
5/10
Наситеност
7/10
Издръжливост
6.3/10
Обща оценка

Ще се радвам да ми споделите мнение, ако вие сте я използвали.

хохо,
Teo

Сподели:

0 Коментари