Ревю: Палитра сенки за очи Soph X от Makeup Revolution


Палитра сенки за очи Soph X от Makeup Revolution

Здравейте!

Преди време ви разказах за моя опит с поръчка от pinkpanda.bg, откъдето закупих и палитрата със сенки за очи Soph X. Тя е на марката Revolution (Макеup Revolution) в колаборация с британската влогърка SophDoesNails, която аз обожавам. Тя е супер сладка, прави невероятни неща и палитрата е поредното доказателство за това.

Палитра сенки за очи Soph X от Makeup Revolution - опаковка

Разгледай и другите ревюта на декоративна козметика



Палитра сенки за очи Soph X - опаковка

Палитрата пристига с картонена опаковка в бледо прасковен цвят с елементи, в цвят розово злато. Централно място заема името - Soph X, заедно с името на бранда. От задната страна се намира снимка на цветовете, както и съставът на сенките. Самата палитра е доста стабилна, изработена от пластмаса. Затваря се много плътно и се усеща много качествена. Дизайнът е подобен на външната опаковка. Вътре, освен сенките, има страхотно, голямо огледало. 

Палитра сенки за очи Soph X от Makeup Revolution - опаковка

Палитра сенки за очи Soph X - цветове

Палитрата Soph X съдържа 24 цвята с различни текстури. Цветовете си имат супер сладки имена, които ви показвам по-долу на снимките.

Палитра сенки за очи Soph X от Makeup Revolution - цветове

  • Глитерни цветове - Fairy Lights, Pink Champagne, Grow Old, Sparks Fly, Smokey Bronze, Mixed Berries, Pine Tree, Petrol, Festive Flames, Copper Coin.
  • Матови цветове - Penguin, Pancakes, Iced Coffee, Cuppa Tea, Tiramisu, Peaches, Cloudberry, Pumpkin, Pug, Danger, Strawberry Sweets, Mug Cake, Rosewood, Nightmare.

Палитра сенки за очи Soph X от Makeup Revolution - swatches

Разгледай и другите ревюта на палитри



Моето мнение за палитрата

Откакто я имам, вече няколко месеца, напълно забравих другите си палитри, и това изобщо не е пресилено. Ползвам само тази палитра и за ежедневен грим, и за по-специални събития. Сенките са много лесни за работа - изобщо не се прашат, а и са супер пигментирани. Рядко се налага наслагване. Единствено цветовете Pancakes и Pug са с по-слаба пигментация, но първият е отличен за основен цвят на целия клепач, а вторият върши чудесна работа за затъмняване на вече нанесен цвят. Сенките се преливат много лесно и с тях може да се направи страхотен грим за всеки случай. Тествала съм ги и в летните горещини, както и в дъждовно и влажно време. Освен това, ги носих и на сватбата на моя приятелка, където останаха на очите ми близо 16 часа, без да се различават от момента, в който бяха нанесени. 

Палитра сенки за очи Soph X от Makeup Revolution - цветове

Не само че бих препоръчала палитрата на всеки, но и смятам да се сдобия с новата палитра на Софи, която вече е на пазара. 

8/10
Консистенция
9/10
Наситеност
10/10
Издръжливост
9/10
Обща оценка

А вие пробвали ли сте палитрата и какво е мнението ви?

хохо,
Teo

Сподели:

0 Коментари