Ревю: Измиващ гел Snail Extract на Victoria Beauty


 Здравейте!

Измиващ гел Snail Extract на Victoria Beauty е първият нов измивен гел, който пробвам от години. До скоро използвах само гела на Nivea с розова вода, но реших да го сменя. 

Измиващ гел Snail Extract на Victoria Beauty

Опаковка на Измиващия Гел

Продуктът ще откриете в лека пластмасова опаковка, снабдена с пулверизатор. Много лесно се дозира и използвате точното количество, което прави продукта много икономичен. Разфасовката е 200 ml.

Състав на Измиващ Гел Snail Extract

Главната съставка на продукта е екстракт от охлюви, като на гърба изрично е написано, че нито един охлюв не е пострадал при изработката, което е опит за шега от страна на производителите. 

Всъщност, екстрактът се извлича от живи охлюви, които отделят слуз, когато се почувстват застрашени. Наистина животните не се нараняват физически, но не е сигурно дали това не им влияе психически. 

Освен този екстракт, гелът съдържа пантенол, уреа, екстракт от лайка.

Действие на Продукта

Производителят обещава нежно и деликатно почистване на лицето, включително и от грим, без да изсушава. Също така, според етикета, гелът освежава, омекотявва и хидратира кожата.

Измиващ гел Snail Extract на Victoria Beauty - етикет

Моето Мнение за Измиващ гел Snail Extract

Нека поговорим за основното предназначение на продукта, а именно почистването. Премахва замърсявания от кожата, но не се справя с премахване на грим. Аз отново си го сравнявам с гела на Nivea, който не оставяше и следа от спирала, сенки, червило или каквото и да е. За сметка на това, той малко изсушаваше кожата ми, докато този не предизвиква такъв проблем. С малко смесено мнение съм, не съм убедена кое от свойствата е по-важно. Иначе, ароматът е лек, ненатрапчив и доста приятен.

Цена: около 6 лв.

7/10
Консистенция
7/10
Действие
8/10
Аромат
7.3/10
Обща оценка

хохо,
Teo

Сподели:

0 Коментари