Ревю: Околоочен крем Vichy Mineral 89


 Здравейте!

Vichy е френски бранд за козметика, който се стреми към създаване на здравословни и наистина полезни за кожата продукти. Купих околоочен крем Vichy Minéral 89 заради огромните хвалби, които чета за него от години. 

Околоочен крем Vichy Mineral 89

Аз съм почти на 30, гримирам се почти ежедневно, и за съжаление, вече имам бръчки в околоочната зона, подпомогнати и от постоянното присвиване на очите, заради астегматизъм. Ето защо, ми е нужен крем, който отлично да хидратира кожата и да забави колкото може повече появата на нови бръчки. 

Опаковка на Крема

Продуктът се предлага в симпатична стъклена опаковка в приятен син цвят. Леко е прозрачна, което позволява да се следи количеството вътре. Има дозатор с много малък отвор, който помага да си извадите точното количество от вътре. 

Състав и Действие на Крем Vichy Minéral 89

Продуктът съдържа 89% минерализираща вода Vichy, както и хиалуронова киселина с естествен произход и кофеин. Според производителя, е предназначен да хидратира, изглажда и озарява кожата в околоочната зона. Освен това, да изглажда фините линии, да намалява тъмните кръгове, както и да подсилва защитната бариера на кожата.

Околоочен крем Vichy Mineral 89 - етикет

Моето Мнение за Крема

Използвах крема може би около 2 месеца, докато не го изхабих. Истината обаче е, че очаквах доста повече от него. Не откривам никаква разлика между него и кремове от по-нисък ценови клас. Даже такива има и по-добри.

Текстурата му е много нежна, лесно се разнася, бързо засъхва и не дразни очите. Хидратира в някаква малка степен, но до следващото нанасяне. Например, когато го нанеса вечер, на сутринта околоочната зона пак е изсъхнала, при положение, че нощем не се излагам на никакви външни фактори, а кожата ми не е суха. 

Обобщено, действа до следващото нанасяне, няма никакво дълготрайно действие. Няма да го закупя повече.

8/10
Консистенция
6/10
Действие
7/10
Аромат
7/10
Обща оценка

хохо,
Teo

Сподели:

0 Коментари